PWPM #000 Zaczęło się od wywiadu dla CATH.PL

Prezentuje tutaj odcinek podkastu z cath.pl, gdzie udzieliłem „krótkiego” wywiadu. Odcinek ten jest dostępny jako Live na YouTube oraz jako podkast. Obie wersje poniżej. W tym odcinku opowiadałem o mojej przygodzie z żeglarstwem, mojej żeglarskiej „karierze”. Starałem się zachęcić was do tego sportu UWAGA! mniej więcej do 14 minuty walczyliśmy z problemami technicznymi. Zapraszam zatem do oglądania od 14 minuty W trakcie nagrania w pętli leciały zdjęcia. Zamieszczam je poniżej

SONY DSC

SAMSUNG

Zapraszam Mateusz ✉️ Aby otrzymywać powiadomienia o wszystkich informacjach związanych z Fundacją Galion dopisz się do newslettera. 🎥 Powiadomienia wszystkich filmach otrzymasz gdy zasubskrybujesz nasz kanał oraz klikniesz dzwoneczek wybierając wszystkie. ☕ Możesz również wesprzeć nasze działania poprzez dotację dla Fundacji Galion