PWPM #001 Pilot

Pierwszy odcinek podkastu. Nareszcie publikuję te kilka słów wstępu, bardzo się z tego cieszę. Mam nadzieję, że Wam się to spodoba. Czekam na Wasze komentarze! I jeszcze mała errata: ta wrona to kaczka a ja dopiero podczas edycji zauważyłem, że telefon leży za blisko mikrofonu 🙂 Mateusz ✉️ Aby otrzymywać powiadomienia o wszystkich informacjach związanych z Fundacją Galion dopisz się do newslettera. 🎥 Powiadomienia wszystkich filmach otrzymasz gdy zasubskrybujesz nasz kanał oraz klikniesz dzwoneczek wybierając wszystkie. ☕ Możesz również wesprzeć nasze działania poprzez dotację dla Fundacji Galion

8 komentarzy

1. Tomek pisze:

Miło znowu usłyszeć 🙂

2. Klaudia pisze:

Hmm, gdzieś już słyszałam tę historię… 😉 Ale fajnie usłyszeć po raz kolejny! Mateusz, super pomysł! 🙂

3. Karol pisze:

Morskie opowieści 🙂

4. Kamil L Schizol pisze:

Ale beka… Jakbyśmy znowu siedzieli w kuchni w akademiku na AM, fajnie jest usłyszeć Twoje opowieści.